Bemærk: Hvemstemmerhvad.dk er senest opdateret med oplysninger fra folketingssamlingen 2016-2017 1. Vi arbejder på en opdatering.

Brud på partilinien hos Socialistisk Folkeparti

- Afstemninger hvor medlemmer af Socialistisk Folkeparti har modsat sig partilinien


Normalt følger folketingsmedlemmerne den linie, deres parti har fastlagt. På denne side har vi samlet samtlige de afstemninger fra valgperioden 2015- hvor et eller flere af Socialistisk Folkepartis folketingsmedlemmer har brudt med partilinien.

I enkelte tilfælde har en eller flere personer efter afstemningen meddelt at deres stemme er afgivet forkert. Dette er noteret i en note på Folketingets hjemmeside. Vi har opgjort stemmerne som afgivet ved afstemningen uden at tage højde for efterfølgende rettelser. For at se om et brud på partilinien bunder i en "fejl" kan du klikke ind på den enkelte afstemning herunder.Partilogo Socialistisk Folkeparti
Afstemning Dato Stemmer
3. behandling af L 204: Om ro og orden på indkvarteringssteder for uledsagede mindreårige udlændinge m.v.. Endelig vedtagelse 2017-06-02 3 for, 1 imod og 0 undlader.
3. behandling af L 188: Om integrationsuddannelse. . Endelig vedtagelse 2016-06-03 2 for, 2 imod og 0 undlader.
3. behandling af L 4: Om kommunernes finansiering af visse offentlige ydelser m.v.. Endelig vedtagelse 2015-08-26 1 for, 1 imod og 0 undlader.


Tallene omfatter valgperioden

Se også: Socialistisk Folkeparti og Interne uenigheder
CC-BY 4.0 licens        [ Kontakt ] [ FAQ ]