Bemærk: Hvemstemmerhvad.dk er senest opdateret med oplysninger fra folketingssamlingen 2016-2017 1.
Har du brug for nyere tal, kan du kontakte os eller prøve via ft.dk.

Brud på partilinien hos Det Konservative Folkeparti

- Afstemninger hvor medlemmer af Det Konservative Folkeparti har modsat sig partilinien


Normalt følger folketingsmedlemmerne den linie, deres parti har fastlagt. På denne side har vi samlet samtlige de afstemninger fra valgperioden 2015- hvor et eller flere af Det Konservative Folkepartis folketingsmedlemmer har brudt med partilinien.

I enkelte tilfælde har en eller flere personer efter afstemningen meddelt at deres stemme er afgivet forkert. Dette er noteret i en note på Folketingets hjemmeside. Vi har opgjort stemmerne som afgivet ved afstemningen uden at tage højde for efterfølgende rettelser. For at se om et brud på partilinien bunder i en "fejl" kan du klikke ind på den enkelte afstemning herunder.Partilogo Det Konservative Folkeparti
Afstemning Dato Stemmer
3. behandling af L 156: Om aftaler om obligatorisk betænkningsperiode ved kortfristede forbrugslån.. Endelig vedtagelse 2016-05-26 1 for, 2 imod og 0 undlader.
V 35 (DF og V) 2016-03-17 1 for, 0 imod og 3 undlader.
2. behandling af L 61: Om indfasning af eldrevne og brændselscelledrevne køretøjer i grøn ejerafgift og registreringsafgift m.v.. æf. nr. 4 (skatteministeren) 2015-12-18 1 for, 0 imod og 3 undlader.


Tallene omfatter valgperioden

Se også: Det Konservative Folkeparti og Interne uenigheder
CC-BY 4.0 licens        [ Kontakt ] [ FAQ ]